Utbildningar 

                                                     MICRONEEDLING & BB GLOW

BB Glow och Microneedling är två fantastiska utbildningar att kunna erbjuda ut till kund. 

 

Microneedling återfuktar torr hud och ger huden en fin spänst och lyster. Behandlingen minskar uppkomsten av rynkor som stärker hudens elasticitet, främjar cellförnyelsen och  motverkar hudirritation och akne. 

BB glow gör att huden känns mjuk. Denna behandling är perfekt för torr, solskadad och pigmenterade hy med ojämna hudtoner.  Behandlingen ger en gradvis effekt, neutraliserar fria radikaler, återställer strålande hud och ger en jämn hudton. Minskar även missfärgning och täpper inte till porerna.

 

"Våra microneedling & bb glow produkter ingår i vår GLOW serie, som är speciellt framtagen för att stärka upp, återfukta och vårda huden. Med hjälp av dessa produkter återfår huden sin

spänst och sin GLOW" 

Kursinnehåll: 

Hudens uppbyggnad och anatomi

Kontraindikationer

Produktgenomgång, skötsel och eftervård

Ergonomi och hygien

Allergier, risker & säkerhet

Kundbemötande, prissättning och tidsåtgång

Teori & Hands on på modell

 

Start kit:

Maskin med två tillhörande nålar

Rengöring & rengöringsborste

BB Glow Kit

Glow Serum Kit

2 Face Mask

4 st eftervårdskräm

Kursmaterial

Kurs längd: 1 dag 

Onlineshop

 

Efter eller under utbildningens gång kan du handla i webbshop om du vill komplettera med produkter.​ Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss.

Du erhåller en elevrabatt hos oss

* Vi erbjuder kurser i våra lokaler eller att vi kommer ut på plats och utbildar er.

 

Köp och anmäl dig till kursen direkt här på hemsidan. När kursen är köpt så skickas inlogg, startkit, trainee certifikat och all info ut till dig.

Kursen återbetalas ej om du avbokar den, så fort du har erhållit vårt kursmaterial på din mail anses kursen vara påbörjad och då kan du ej avboka den eller få pengar tillbaka. Anmälan är bindande.

Vid anmälan av kurs skriv Lärare Halmstad Cajsa.

 

 

LASH LIFT & BROW   LAMINATION UTBILDNING

Brow Lamination & Brow StylistBrow lamination eller också kallad brow lift

Detta tillsammans med lashlift är två  av marknadens hetaste utbildningar just nu.

 

Perfekt att erbjuda ut till Era kunder. 

 

Brow Lamination 

Detta är en avslappnande behandling som formar de naturliga brynen och skapar en perfekt form. Vi går igenom symmetri, olika ansiktsformer och hur man jobbar utifrån ‘ideal formen’. Vi hjälper dig att skapa fantastiska resultat med hjälp av färgning, plock och form utav brynen med hjälp av denna skonsamma teknik. Behandlingen håller upp till 8 veckor. 

 

Lash Lift med kollagen 

Behandlingen är utformad på följande sätt:

 

Man permanentar de naturliga fransarna så att de får en fin och naturlig böj utan att skada dess ursprungliga skick och form. Vi använder oss av silikon spolar för att lyfta fransarna från roten, vilken ger ett naturligare och ’längre’ utseende samtidigt som hållbarheten blir bättre då man jobbar med lyftet ända från botten. 

 

Ett lash lift öppnar ögat och framhäver det genom att ge intrycket av längre, fylligare samt tjockare fransar samtidigt som det kräver betydligt mindre underhåll än tex en fransförlängning, detta har gjort det till en av de mest populära salongs behandlingarna på marknaden.  Behandlingen håller upp till 8-12 veckor. 

" Ta chansen och utbilda Er i både brow lift och brow lamination och bli då 

certifierad och få de bästa av det senaste till ett mer förmånligt kombo pris "

Kursupplägg:

 

En webb baserad online kurs som startar igång när du själv önskar. När du betalat kursen så skickas ett inlogg till dig till vår utbildningssida och ett start kit skickas hem till dig. Vi mailar även över din rabattkod som ger dig en fin rabatt i vår webbshop. Denna rabatt gäller under och efter utbildningen. Vi skickar även hem ett trainee certifikat som visar på att du gjort klart den första delen av vår utbildning där du också får ta emot kunder under tiden tills du är klar med din utbildning.

 

Så fort du får hem ditt start kit så bokar vi ett möte över telefon där vi ger Er tydliga instruktioner på upplägget samt besvarar era eventuella frågor. 

Det är viktigt för oss att du får det stöd och den hjälp du behöver under resans gång och även efter avslutad kurs. Vårt mål är att hjälpa dig att bli trygg i din nya yrkesroll samt att du ska få utvecklas och nå din fulla potential!

 

Vi vill att du ska skicka in bilder och få 10 godkända Lash Lift kunder samt 5 godkända brow lamination kunder. Efter att de 15 modellerna är godkända och klara så erhåller du ditt lash lift & brow lamination diplom utav oss. 

BOKA TID

Tel: 070-1496341 Adress: Brogatan 41, Halmstad, Sverige

KONTAKT

  • Facebook
  • Instagram