Felfri hud

LIPLINER

Vi har flera olika nyanser att välja mellan och vi utför både färgning av hela läppen eller bara din linje runt om med en ev skuggning.

INFÖR DITT BESÖK

Lider du av munsår eller har lätt för att få munsår, blåsor eller sår i munnen så kan behandlingen aktivera eller förvärra ett utbrott. För att förhindra eller minimera reaktionen rekommenderar vi att du behandlar dig med Zivorax eller liknande minst två dagar innan och i fem dagar efter. Allergi: Om du är allergisk mot metall eller kemikalier så kan det vara bra att göra ett allergi test, speciellt inför lipliner. Allergitestet ska ske minst en vecka innan behandlingen. Om du har fillers eller botox i läpparna avråder vi från behandling.

EFTER DITT BESÖK

Badda med koksalt och smörj vaselin med en bomullstops över det tatuerade området ca 5ggr per dag i minst 7dagar. Pilla eller dra inte bort skorpor utan dessa måste låtas falla bort naturligt för att inte orsaka ärr eller infektioner. Första veckan efter behandlingen så kommer färgen upplevas väldigt mörk. Skorporna släpper inom en vecka och kan upplevas väldigt torra och frasiga. Vi avråder att använda gamla produkter på läpparna under läkningsprocessen. Vi vill inte arbeta allt för mycket utanför kundens egna läppkontur då huden är helt annorlunda där, vilket kan resultera att färgen slår mörkare än önskat. Solskyddsfaktor bör användas för att förhindra att tatueringen blir solblekt. Undvik kost och dryck med starka färgämnen, kryddig mat, citrus, skaldjur m.m. Detta kan enkelt leda till att läpparna drar åt sig färgämnen samt få komplikationer såsom munsår mm.

KONTAKT

BOKA TID

Tel: 070-1496341 Adress: Brogatan 41, Halmstad, Sverige

  • Facebook
  • Instagram