Behandlingar & Priser

FRANSAR

LASH LIFT

Lash Lift är en ny metod som lyfter, färgar och ger volym till dina egna ögonfransar. Efter att fransarna rätas ut från rötterna, tillförs keratin för volym och färg för att göra dem mörkare. Dina egna fransar framhävs naturligt och effekten kvarstår i 6-8 veckor. Tid 45 min.

799 :-

SPRAY TAN

HELKROPP

 

Få en jämn och fin solbränna på hela kroppen på bara några minuter. Färgen håller i 7-10 dagar. 

Läs mer!

399 :-

KOSMETISK TATUERING

FRANSMARKERING​

Vid fransförstärkning lägger vi en färg mellan dina fransar. Om du vill kan vi även göra under själva fransraden. Detta ger ett resultat som gör att fransarna ser mer markanta ut - utan att se sminkad ut. Läs mer!

2 000 :-

EYELINER​

Vid Eyeliner så lägger vi en färg mellan dina fransar men också ögonlocket. Det ger en mer markant och sminkad look än fransmarkering som är mer naturlig. Vi har olika nyanser av färger att välja mellan. Läs mer!

2 700 :-

MICROBLADING​

 

Vid Microblading/3D bryn används ett handverktyg där man gör små snitt i huden och sedan färglägger. Denna tatuering håller mellan 1-3 år, detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen. Läs mer!

3 000 :-

bonbea.webp
bonbon3.webp
ANSIKTSBEHANDLING

MICRONEEDLING​

Microneedling är utvecklat för att stimulera nya kollagenfibrers tillväxt i huden och är en mycket effektiv hudföryngrande behandling. Den verkar mot rynkor, ärr, hudbristningar och celluliter och förbättrar märkbart hudens ton och textur. Tid 60 min. Läs mer här!

2 000 :-

BB GLOW TREATMENT

BB Glow är en stimulering av kollagenproduktion som ökar hudens elasticitet och ger näring till din hy. Det resulterar i en hudföryngring, återfuktning, lyftning, minskar antalet fina rynkor/porer och förbättrar din huds naturliga skydd. Tid 60 min.

Läs mer här!

1490:-

OMBRE BROWS​

”Ombre-brows” är en teknik som ger dina ögonbryn en skuggeffekt. Den mörkaste delen är i svansen, undre delen av kroppen och övergår till en ljusare nyans ju närmare huvudet på brynet vi kommer. Resultatet är naturligt, skuggade sminkade ögonbryn i två nyanser. Läs mer!

4 000 :-

LÄPPAR​

 

Nu kan du ge dina läppar en vacker och naturlig nyans året runt. Vi har flera olika nyanser att välja mellan och vi utför både färgning av hela läppen eller bara din linje runt om med en ev skuggning..

Läs mer!

4 000 :-

                               TRNZ

VI SÄTTER I HÅRET PROFESSIONELLT, NU ÄR DET UPP TILL DIG ATT TA HAND OM DET PROFESSIONELLT

- Omsättning av ditt hår sker i en intervall på 6-8v beroende på vilken metod du har. Kunder med svåra tovor tar längre tid för omsättning och blir därför debiterade extra. Så tänk på att sköta dessa skötselråd så klarar du dig fint.


- Sov alltid med håret i en fläta så att inte dina fästen rör på sig under natten, på det sättet håller dom sig finare längre och du motverkar tovor.


- Borsta igenom håret noggrant varje dag för att undvika tovor.


- Undvik att bada i saltvatten och klor då håret torkas ut och kan bli missfärgat. Skulle du mot förmodan ibland hamna i denna situationen på semestrar osv så se alltid till att ha en bra hårinpackning med hög återfuktining i varje dag.

TVÄTT:


För att hålla kvaliten på håret är det viktigt att du behandlar det med rätt produkter. Hör med oss på salongen för mer information om vilka produkter som passar just din hårtyp bäst.

Viktigt dock att dina produkter aldrig innehåller följande:

* Sulfater 

* Parabener

* Protein

* Keratin 

- Sulfater tar bort fett och smuts väldigt effektivt men tar även bort nödvändigt fett i hårbotten. Då blir du torr och det kan börja klia

- Parabener är ett konserveringsmedel som kan orsaka allergi och irritation.

- Protein kan göra ditt löshår hårt, likaså keratin. 

- Alla ovanstående ämnen bör undvikas av dessa anledningar men främst även för att det kan påverka dina fästen att glida ur.

- Försök att alltid krama in schampot i håret istället för att gnugga in det. Detta gör att du bibehåller din lyster i löshåret längre.

- Lämna gärna ditt balsam eller din hårinpackning i håret i 30 minuter minst 1 gång i veckan då ditt löshår mår bra av extra fukt.

- Föna ALLTID året torrt efter bad/dusch. Speciellt viktigt att dina fästen är torra. 

- Gå aldrig och lägg dig med blött hår då detta kan skada både ditt eget samt löshåret pga bla tovor.

STYLING:

- Var försiktig när du använder din plattång/locktång. För hög värme = minskad livslängd på både ditt eget samt löshåret. GHD:s rekomendation är att aldrig överstiga 180 grader på dina stylingverktyg. Använd alltid värmeskydd.

- Använd en borste anpassad för löshår.

FÄRGNING AV LÖSHÅR:

- Om du vill färga/slinga ditt hår så gör det inte själv. Gå till en frisör och få hjälp.

- All färgning sker på egen risk. Vi ansvarar inte för problem som kan uppstå. Vi tar heller inte emot returer/reklamationer på färgade varor.