Behandlingar & Priser.

FRANSAR

LASH LIFT

Lash Lift är en ny metod som lyfter, färgar och ger volym till dina egna ögonfransar. Efter att fransarna rätas ut från rötterna, tillförs keratin för volym och färg för att göra dem mörkare. Dina egna fransar framhävs naturligt och effekten kvarstår i 6-8 veckor. Tid 45 min.

799 :-

ÖRON

ÖRONHÅLTAGNING

Hos oss på Glitter & Glamour kan du snabbt

och enkelt ta hål i dina öron.

349 :-

SPRAY TAN

HELKROPP

 

Få en jämn och fin solbränna på hela kroppen på bara några minuter. Färgen håller i 7-10 dagar. 

Läs mer!

399 :-

ANSIKTSBEHANDLING

BB GLOW TREATMENT

BB Glow är en stimulering av kollagenproduktion som ökar hudens elasticitet och ger näring till din hy. Det resulterar i en hudföryngring, återfuktning, lyftning, minskar antalet fina rynkor/porer och förbättrar din huds naturliga skydd. Tid 60 min.

Läs mer här!

2 499 :-

MICRONEEDLING​

Microneedling är utvecklat för att stimulera nya kollagenfibrers tillväxt i huden och är en mycket effektiv hudföryngrande behandling. Den verkar mot rynkor, ärr, hudbristningar och celluliter och förbättrar märkbart hudens ton och textur. Tid 60 min. Läs mer här!

2 000 :-

KOSMETISK TATUERING

FRANSMARKERING​

Vid fransförstärkning lägger vi en färg mellan dina fransar. Om du vill kan vi även göra under själva fransraden. Detta ger ett resultat som gör att fransarna ser mer markanta ut - utan att se sminkad ut. Läs mer!

2 000 :-

EYELINER​

Vid Eyeliner så lägger vi en färg mellan dina fransar men också ögonlocket. Det ger en mer markant och sminkad look än fransmarkering som är mer naturlig. Vi har olika nyanser av färger att välja mellan. Läs mer!

2 700 :-

MICROBLADING​

 

Vid Microblading/3D bryn används ett handverktyg där man gör små snitt i huden och sedan färglägger. Denna tatuering håller mellan 1-3 år, detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen. Läs mer!

3 000 :-

OMBRE BROWS​

”Ombre-brows” är en teknik som ger dina ögonbryn en skuggeffekt. Den mörkaste delen är i svansen, undre delen av kroppen och övergår till en ljusare nyans ju närmare huvudet på brynet vi kommer. Resultatet är naturligt, skuggade sminkade ögonbryn i två nyanser. Läs mer!

4 000 :-

LÄPPAR​

 

Nu kan du ge dina läppar en vacker och naturlig nyans året runt. Vi har flera olika nyanser att välja mellan och vi utför både färgning av hela läppen eller bara din linje runt om med en ev skuggning..

Läs mer!

4 000 :-

BOKA TID

Tel: 035-101030
Adress: Brogatan 41, Halmstad, Sverige

KONTAKT.

  • Facebook
  • Instagram